Betaalmethoden

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen.

iDEAl

iDeal betalen is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Kosten:
Wij berekenen geen kosten voor betalen via IDEAL

Mister Cash

Mister Cash is voor Belgische klanten, werkt hetzelfde als iDeal. Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Belgische bankpas en kaartlezer. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank

Kosten:
Wij berekenen tot bestellingen van 500,00 euro kosten van 5,00 euro voor betalen via Mister Cash, bovenop 500,00 euro is gratis.

Sofort Banking

SOFORT Banking is beschikbaar voor klanten met een rekening in de volgende landen:
Belgie - Nederland - Duitsland - Polen - Oostenrijk - Zwitserland - Italie - Spanje en Frankrijk.

SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT gaat het om directe overschrijvingen. Gebruik van SOFORT Banking is geheel gratis zoals iDeal betalingen.


Bankoverboeking

Deze betaalmethode is voor klanten die niet wenst gebruik te willen maken van betaalmethoden iDEAl en of Mister Cash. U kunt de factuur per bank overmaken op ons bank iban nummer . Hou wel rekening mee dat verwerken van uw bestelling langer tijd inneemt dan met iDEAL - Mister Cash en of PayPal betaalmethodes.

Kosten:
Wij berekenen geen kosten voor betalen via Bankoverschrijving.

Creditcard

Tevens kunt u ook gebruik maken van het betaalmethode Creditcard , let wel op dat hieraan kosten zijn verbonden.

Bitcoin

Bitcoin is een digitale munt, ook wel cryptovaluta of cryptocurrency genoemd.

Contant

Contant betalingen kunt u alleen doen bij ons in de winkel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »